INGREDIENTS:1/2kg pork
1 tbsp crushed garlic
2 tbsp sliced onions
1/4 tbsp ground pepper
30mL soy sauce
40mL sukang bahal
40mL edible oil
Asin og vetsin
ESTIMATED COOKING TIME: 20 TO 30 MINUTES
COOKING PROCEDURE:
1. Gutara imo meat.
2. Pagtak-ang og kalaha sa stove. Medium lang ang siga.
3. Butangi og oil ang kalaha.
4. Gisaha ang ahos.
5. Ilunod ang pork meat. Ukay-ukaya kadyot.
6. Ilunod ang suka. Asini og vetsini gamay.
7. Taklubi. Lili-lili-a panalagsa dala ukay. Ipamala.
8. Ukay-ukaya hangtod naa ka'y gamay'ng pula na makita sa karne.(Pagbantay sa mopisik nga oil)
9. Ilunod dayon ang toyo,ground pepper og sibuyas bombay.
10. Hinayi ang kalayo sa stove.
11. Sulayi og tilaw ang karne if sakto na ang timpla, dugangi'g asin if tab-ang pa.
12. Ukay-ukaya hangtod momala ang toyo.
13. Pataud-tauri gamay (mga 3 minutes)
14. Palunga ang stove then hauna imo giluto.
YOU'RE READY TO EAT NA...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
lami kaayo imo adobo..pwede mangayo recipe ug pancit bihon hehe thanks
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteSorry but unsay pasabot anang gutara? Sensya murag lawom ra kaayu imong bisaya para nako gd. Hehe . Thanks
ReplyDeleteGutara means hiwa.a
DeleteSlice karla fe.
ReplyDeleteunsa mumala?
ReplyDeleteDry
Deletethanks for the recipe.
ReplyDeleteMagluto ko ani ron
ReplyDeleteMagluto ko ani ron
ReplyDeleteTama raman gud iyangcomment perfect kaau para sa among mga mag lisod ug luto sa adobo.
ReplyDeleteMy late dad's visayan.
ReplyDeleteI have very limited understanding of the language. Gamay lang po.
Would appreciate very much if you can also have this in english.
Daghan salamt po. ;-)