INGRDIENTS: 1/2kg shrimp
1 tbsp crushed garlic
1 tbsp sliced unions
75mL sukang tuba
50mL edible oil
Asin og vetsin
ESTIMATED COOKING TIME: 30 MINUTES
COOKING PROCEDURE
1. Pagtak-ang og kalaha sa stove. Medium lang ang siga.
2. Ilunod ang 25 mL na edible oil.
3. Gisaha ang lamas -ahos og sibuyas bombay.
4. Ilunod ang shrimp(hinugasan na daan).
5. Ukay-ukaya kadyot then ilunod ang suka.
6. Timplahi og ubay-ubay'ng asin og vetsin. Tilawi ang sabaw, kinahanglan parat-parat siya gamay.
7. Taklubi. Lili-lili-a panalagsa dala ukay.
8. If gamay na lang ang sabaw, pagkalos/pagkuha og usa ka platitong sabaw - mao na imo sawsawan.
9. Ilunod ang remaining 25 mL na edible.
10. Ukay-ukaya hangtod momala gyud ang sabaw, oil na lang ang mabilin.
11. Pataud-tauri gamay, padayon og ukay (mga 3 minutes)
12. Palunga ang stove og hauna imo giluto. (Pwede nimo apilon og kaon ang mga tiil sa shrimp tungod sa kalami)
YOU'RE READY TO EAT NA.
Wednesday, May 5, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment