1 tablespoon crushed garlic
1 tablespoon sliced unions
40 mL soy sauce
30 mL sukang tuba
1/4 tbsp ground pepper
3 tbsp black beans
30 grams asucenas
100 mL pure pineapple juice
50 grams kamay
asin og vetsin
ESTIMATED COOKING TIME:90 MINUTES
COOKING PROCEDURE:
1. Kupsi sa kalaha ang pork meat hangtod mopula-pula gamay.
2. Ibutang ang kinupsan na pork belly sa kaldero.(ayaw i-apil ang pork oil)
3. I-tak-ang sa stove.(Pinakahinay ang kalayo)
4. Ilunod ang garlic, onions, soy sauce, suka, ground pepper, blackbeans og asucenas then taklubi.
5. Ukay-ukaya panalagsa then ilunod ang pineapple juice.
6. Ibudbod ang kamay og timplahi og gamay na asin og vetsin then taklubi.
7. Lili-li-a gamay dala ukay...
8.Tilawi...Dugangi og timpla if tab-ang pa. If sakto na ang timpla, taklubi lang and wait for 45 to 60 minutes or until the meat tenders.
PWEDE NA DAYON HAUNON......
wow lami. :-)
ReplyDeleteGi try ni nako lami kaayo for the first time na perfect nko ron Salamat sa recipe gi mingaw nako ani humba #Las Vegas USA
ReplyDeleteSamot na timplahan ug gamay patis ge sahan daun sili
DeleteGi try ni nako lami kaayo for the first time na perfect nko ron Salamat sa recipe gi mingaw nako ani humba #Las Vegas USA
ReplyDeleteWow murag adobo ang pama agi nga ge sabawan lang.
ReplyDelete