Tuesday, May 4, 2010

HOMBA

INGREDIENTS: 1kg pork belly meat
1 tablespoon crushed garlic
1 tablespoon sliced unions
40 mL soy sauce
30 mL sukang tuba
1/4 tbsp ground pepper
3 tbsp black beans
30 grams asucenas
100 mL pure pineapple juice
50 grams kamay
asin og vetsin

ESTIMATED COOKING TIME:90 MINUTES

COOKING PROCEDURE:
1. Kupsi sa kalaha ang pork meat hangtod mopula-pula gamay.
2. Ibutang ang kinupsan na pork belly sa kaldero.(ayaw i-apil ang pork oil)
3. I-tak-ang sa stove.(Pinakahinay ang kalayo)
4. Ilunod ang garlic, onions, soy sauce, suka, ground pepper, blackbeans og asucenas then taklubi.
5. Ukay-ukaya panalagsa then ilunod ang pineapple juice.
6. Ibudbod ang kamay og timplahi og gamay na asin og vetsin then taklubi.
7. Lili-li-a gamay dala ukay...
8.Tilawi...Dugangi og timpla if tab-ang pa. If sakto na ang timpla, taklubi lang and wait for 45 to 60 minutes or until the meat tenders.
PWEDE NA DAYON HAUNON......

3 comments:

  1. Gi try ni nako lami kaayo for the first time na perfect nko ron Salamat sa recipe gi mingaw nako ani humba #Las Vegas USA

    ReplyDelete
  2. Gi try ni nako lami kaayo for the first time na perfect nko ron Salamat sa recipe gi mingaw nako ani humba #Las Vegas USA

    ReplyDelete