NGREDIENTS: 1/2 kg nokos(sliced) or lumayagan
1 tbsp garlic
1 tbsp onions
20 mL soy sauce
10 mL suka
1/4 tbsp ground pepper
40 mL edible oil
asin og vetsin
ESTIMATED COOKING TIME: 30 MINUTES
COOKING PROCEDURE:
1. Pagtak-ang og kalaha sa stove.Medium lang ang siga.
2. Butangi og 20 mL na edible oil.
3. Gisaha ang ahos then ang sibuyas bombay.
4. Ilunod ang nokos/lumayagan. Ukay-ukaya.
5. IsagOL ang toyo og suka then vetsini gamay dayon taklubi.
6. After 5 minutes, kuhaa ang taklob.
7. Tilawi ang sabaw. If kulang pa ang kaparat, dugangi og asin.
8. Pataud-tauri gamay then kuha-a/kalusa ang katunga sa sabaw -ibutang sa platito, lami na ibahog unya.
9. Ilunod ang remaining 20mL na edible oil.
10. Ukay-ukaya hangtod momala ang sabaw. Pataudtauri gamay.
11. Palunga ang stove og hauna ang imo adobo.
READY TO EAT NA KA.....
5. Butangi og toyo og suka
Wednesday, May 5, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Tnx
ReplyDelete