Wednesday, May 5, 2010

ADOBONG NOKOS/LUMAYAGAN

NGREDIENTS: 1/2 kg nokos(sliced) or lumayagan
1 tbsp garlic
1 tbsp onions
20 mL soy sauce
10 mL suka
1/4 tbsp ground pepper
40 mL edible oil
asin og vetsin

ESTIMATED COOKING TIME: 30 MINUTES

COOKING PROCEDURE:
1. Pagtak-ang og kalaha sa stove.Medium lang ang siga.
2. Butangi og 20 mL na edible oil.
3. Gisaha ang ahos then ang sibuyas bombay.
4. Ilunod ang nokos/lumayagan. Ukay-ukaya.
5. IsagOL ang toyo og suka then vetsini gamay dayon taklubi.
6. After 5 minutes, kuhaa ang taklob.
7. Tilawi ang sabaw. If kulang pa ang kaparat, dugangi og asin.
8. Pataud-tauri gamay then kuha-a/kalusa ang katunga sa sabaw -ibutang sa platito, lami na ibahog unya.
9. Ilunod ang remaining 20mL na edible oil.
10. Ukay-ukaya hangtod momala ang sabaw. Pataudtauri gamay.
11. Palunga ang stove og hauna ang imo adobo.
READY TO EAT NA KA.....
5. Butangi og toyo og suka

1 comment: