Wednesday, May 5, 2010

PORK AND PORK LIVER ADOBO

INGREDIENTS:1/4kg pork
1/4 pork liver
1 tbsp crushed garlic
2 tbsp sliced onions
1/4 tbsp ground pepper
30mL soy sauce
40mL sukang bahal
40mL edible oil
Asin og vetsin

ESTIMATED COOKING TIME: 30 MINUTES

COOKING PROCEDURE:
1. Gutara imo pork meat og pork liver.Nigpisa ang pork liver (1 cm lang ang width)
2. Pagtak-ang og kalaha sa stove. Medium lang ang siga.
3. Butangi og oil ang kalaha.
4. Gisaha ang ahos.
5. Ilunod ang pork meat. Ukay-ukaya kadyot.
6. Ilunod ang suka. Asini og vetsini gamay.
7. Taklubi. Lili-lili-a panalagsa dala ukay.
8. If hapit na momala ang sabaw, ilunod ang pork liver. Ipamala.
9. Ukay-ukaya hangtod naa ka'y gamay'ng pula na makita sa karne.(Pagbantay sa mopisik nga oil)
10. Ilunod dayon ang ,toyo,ground pepper og sibuyas bombay.
11. Hinayi ang kalayo sa stove.
12. Sulayi og tilaw ang pork meat if sakto na ang timpla, dugangi'g asin if tab-ang pa.
13. Ukay-ukaya hangtod momala ang toyo.
14. Pataud-tauri gamay (mga 3 minutes)
15. Palunga ang stove then hauna imo giluto.
YOU'RE READY TO EAT NA...

1 comment: