Wednesday, May 5, 2010

INUN-UNAN with EGGPLANT

INGREDIENTS: 1/2 kg fresh fish
1/4kg sliced talong
3 tbsp crushed garlic
100 mL sukang dili pa kaayo aslom
20 mL edible oil
Asin og Vetsin

ESTIMATED COOKING TIME: 30 MINUTES kapin

COOKING PROCEDURE:
1. I-arrange imo fish meat sa gamay na kaldero(limpyo og hinugasan na ang fish).
2. Ibutang ang ahos og butangi og 1 tbsp asin( ikatag lang ibabaw sa fish, ayaw kabalaka if daghan ang asin, para na mosunop sa fish meat ang ka-parat).
3. Itak-ang sa stove. Medium lang ang siga. Wait for 5 minutes.
4. After 5 minutes, ilunod ang talong og suka.
5. Vetsini'g gamay...
6. Hinayi ang siga sa stove.
7. After 20 minutes, isagol ang edible oil.
8. Palunga and stove then hauna.
YOU'RE READY TO EAT NA.(pwede pod ni wala'y talong)

No comments:

Post a Comment