Wednesday, May 5, 2010

EGGPLANT SALAD

INGREDIENTS: 1/2kg talong
1 kinagod na lubi(if gamay imo lubi, duha-a)
150 mL suka na dili kaayo tantong aslom
5 tbsp sliced onions
5 tbsp crushed ginger
3 tbsp atsal
1 pc tomato (optional)
asin og vetsin

ESTIMATED COOKING TIME: 20 MINUTES

PROCEDURE:
1. Lat-i ang talong. Human og lata, bungkaga gamit ang 2 ka tinidor, ayaw lang pinuha. Tangtanga ang mga daot.Then, ipatulo gamit ang colander.
2. Kumuti ang kinagod na lubi sa suka. Ila-in ang tono.
3. Itak-ang ang kalaha sa stove. Hinayi lang ang siga.
4. Ilunod ang talong. Butangi og 50 mL na tubig.
5. Pagbukal, Ilunod ang tono sabay palong sa stove.
6. Ilunod ang tanang lamas then asini og vetsini.
8. Ukay-ukaya then hauna.
YOU'RE READY TO EAT NA....

4 comments:

  1. Ganahan ko nga nakakita kog bisaya nga blog. Para dali ra among mga ate (yaya) sa balay masabot.

    ReplyDelete
  2. wow.salamat kau aning post binisaya gajud..dali masabtan

    ReplyDelete
  3. Lami xang salara ... 😍😍😍

    ReplyDelete