Wednesday, May 5, 2010

CHICKEN ADOBO

INGREDIENTS:1/2 chicken( mas lami ang manok bisaya)
1 tbsp crushed garlic
2 tbsp sliced onions
1/4 tbsp ground pepper
30mL soy sauce
40mL sukang bahal
40mL edible oil
Asin og vetsin

ESTIMATED COOKING TIME: 20 TO 30 MINUTES

COOKING PROCEDURE:
1. Gutara imo chicken meat.
2. Pagtak-ang og kalaha sa stove. Medium lang ang siga.
3. Butangi og oil ang kalaha.
4. Gisaha ang ahos.
5. Ilunod ang meat. Ukay-ukaya kadyot.
6. Ilunod ang suka. Asini og vetsini gamay.
7. Taklubi. Lili-lili-a panalagsa dala ukay. Ipamala.
8. Ukay-ukaya hangtod naa ka'y gamay'ng pula na makita sa karne.
9. Ilunod dayon ang toyo,ground pepper og sibuyas bombay.
10. Hinayi ang kalayo sa stove.
11. Sulayi og tilaw ang panit sa chicken if sakto na ang timpla, dugangi'g asin if tab-ang pa.
12. Ukay-ukaya hangtod momala ang toyo.
13. Pataud-tauri gamay (mga 3 minutes)
14. Palunga ang stove then hauna imo giluto.
YOU'RE READY TO EAT NA..

9 comments:

  1. wow!!!!!! sinubukan kong lutuin itong recipe ninyo. Masarap!!!!!!! nagustuhan ng mga bisita ko.

    salamat sa pag post ng recipe :)

    marj

    ReplyDelete
  2. wa ko ka focus sa recipe , nalingaw ko sa pagka sulti " lili-lili-a ) hahhaha....

    ReplyDelete
  3. Dili na deay siya need butangan pa ug asukal
    ?

    ReplyDelete
  4. Basta lili lili lili lili lili-aaaaahhh hahahahahahaha ka hawoy sa ampapangig

    ReplyDelete
  5. hahahahaha gitryan nako okay ra kaayu siya pero, gnahan man kog hang2 so akong gi add recipe hahah but anyways thanks for this recipe. its really useful

    ReplyDelete