Wednesday, May 5, 2010

LUMI

INGREDIENTS: 1/4kg pansit(white)
100 grams pork or chicken meat
1 knorr cube, pork or chicken flavor
2 eggs
2 tbsp crushed garlic
2 tbsp sliced unions
1 tbsp sliced atsal
2 tbsp sliced sibuyas dahunan
100 grams sliced cabbage(ayaw pinuha)
15 mL edible oil
5 mL toyo
1/4 tbsp ground pepper
1 tbsp corn starch
Asin og vetsin

ESTIMATED COOKING TIME: 20 MINUTES
1. I-slice ang meat og nigpis(mas maayo subay sa grano)
2. Bungkaga og hugasi ang pansit.
3. Pagtak-ang og kalaha sa stove. Medium lang ang siga.
4. Ilunod sa kalaha ang oil.
5. Gisaha ang lamas. Una ang ahos, next ang sibuyas bombay then ang atsal.
6. Ilunod ang chicken or pork meat.
7. Ukay-ukaya kadyot then isagol ang toyo. Ukay-ukaya na pod.
8. Butangi og 1 liter nga tubig. Kusgi ang siga.
9. Ilunod ang knorr cube.
10. Inig bukal, ilunod ang itlog. (ayaw biya i-apil ang balayan sa itlog)
11. Ukay-ukaya hangtod mabungkag ang itlog.
12. Inig kaluto sa itlog, ilunod ang pansit.
13. Asini og vetsini. Tilawi if sakto na ang timpla.
13. If hapit na maluto ang pansit, ilunod ang cabbage.
14. Then ilunod ang cornstarch na gi-kutaw sa 50 mL na tubig.
15. Ilunod dayon ang ground pepper og sibuyas dahunan.
16. Palunga ang stove then hauna imo gi-luto.
YOU'RE READY TO EAT NA....

3 comments: